Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στον στίχο και την μουσική και η μπριόζα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ με απεριόριστες ερμηνευτικές δυνατότητες, στο τραγούδι , με την ταξιδιάρικη ενορχήστρωση του Αργεντινού χαρισματικού μουσικού ROMAN GOMEZ που παίζει τις κιθάρες και τον αδελφό του DEMIAN GOMEZ στα τύμπανα παντρεύουνε την Gipsy swing με το αρχοντορεμπέτικο και προτείνουν ένα άκρως ενδιαφέρον κεφάτο και ραδιοφωνικό αποτέλεσμα.

Το τραγούδι διατίθεται προς ραδιοφωνική χρήση και αποτελεί προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής συνεργασίας του Γιάννη Νικολάου και της Κατερίνας Κουρεντζή.

Προσάπτουμε και βιογραφικό της ερμηνεύτριας.

Ευχαριστούμε καλή ακρόαση

http://www.katerinakourentzi.gr/el/

Katerina Kourentzi Facebook Page

Επικοινωνία: Γιάννης Νικολάου 6977710939 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατερίνα Κουρεντζή 6989871553 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.