Σε Ελληνικά και Ρώσικα μονοπάτια

 

Η Κατερίνα Κουρεντζή είναι μία νέα τραγουδίστρια με ξεχωριστή φωνή και εμφάνιση. Ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική πολλά χρόνια καθώς είναι αυτό που την έχει κερδίσει από την παιδική της ηλικία. Έχει τελειώσει στο Εθνικό Ωδείο πιάνο και αρμονία. Επίσης έχει σπουδάσει νομική και διεθνείς σχέσεις και γνωρίζει 6 γλώσσες.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής όπως τον Γ. Σπανό, τον Γ. Χατζηνάσιο, τον Σ. Κορκολή, τον Μ. Χατζηγιάννη, την Κ. Γαρμπή, τον Γ. Ζουγανέλη, την Ν. Θεοδωρίδου, τον Σ. Γονίδη και πολλούς άλλους... Επίσης ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Fata Morgana.
Η Κατερίνα σ' αυτό το cd είχε την τύχη να της εμπιστευτεί ο μοναδικός Μίμης Πλέσσας 5 μεγάλες επιτυχίες του και να της δώσει την άδεια να διασκευαστούν και στα ρωσικά με εντελώς καινούργιο στίχο. Την όλη ιδέα της ενορχήστρωσης την είχε ο ταλαντούχος ενορχηστρωτής Σπύρος Ράπτης.
Οι ερμηνείες της Κατερίνας έχουν δώσει έναν άλλο «αέρα» σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν κρατήσει συντροφιά σε καλές και δύσκολες στιγμές μας... Σίγουρα θα αγαπήσετε το «Βρέχει πάλι απόψε» και το «Έκλαψα χθες» και με τις νέες τους εκτελέσεις!
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και τη βοήθειά σας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Τίτλος CD "ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ"
Εταιρεία OXYGEN MUSIC
Ενορχήστρωση Σπύρος Ράπτης
Φωτογραφίες Τάκης Διαμαντόπουλος